Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Maak je #DeWasstraatCarselfie en win! Ook in 2023!

Post hem op je Instagram en win 1 jaar auto wassen*!

Serieus? Serieus! Als je nu meedoet tot het einde van dit jaar, win jij misschien in 2024 een jaar gratis auto wassen! Waar wacht je nog op? Klikken en openbaar delen op je Instagram met de hashtag #dewasstraatcarselfie


* 12 AllClean wasbeurten gelinkt aan je persoonlijke account. Elk jaar op 31 december kiezen we 1 winnaar met de meeste likes op Instagram. Je kan deze maar 1 keer winnen in je leven. De huidige wedstrijd loopt van 1/1/2023 tot en met 31/12/2023. De winnaar wordt op onze Facebook en Instagrampagina vermeld.


Glimmen op je foto?

Producten te koop in de Shops!


Autoglym Instant Show Shine

Een veelzijdige spraypolish voor schone en glanzende oppervlakken, waaronder lak, kunststof, rubber, leer, glas en acryl. Ideaal als snelle finishing touch voor reeds gereinigde en behandelde auto's. Instant Show Shine verwijdert licht vuil, vingerafdrukken, stof en verkeersaanslag en geeft, afhankelijk van het oppervlak, een glanzend natuurlijk resultaat.

Autoglym Microvezeldoek

Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth heeft een speciaal ontworpen microvezel-weefsel dat de prestaties van veel Autoglym producten zal verbeteren. De 40 X 40 cm doek is perfect voor het tot een glans oppoetsen van oppervlakken. De hoogwaardige genaaide randen zorgen ervoor dat het nooit zal rafelen en u jaren plezier zal bezorgen. Voor het aanbrengen van waxes en dressings gebruikt u best de Perfect Polishing pad. Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth kan ook gebruikt worden voor het aanbrengen en verwijderen van Car Glass Polish.


Autoglym Super Resin Polish

Super Resin Polish (SRP) is een langdurige schoonheidsbehandeling voor alle laktypen inclusief metallic-lak. Een periodieke polishbeurt verwijdert voorzichtig schadelijke oppervlaktevervuiling en draagt zorg voor een sterke, glanzende en beschermende laag om duur lakwerk te beschermen tegen harde invloeden van buiten. Het middel is de ultieme gebruiksvriendelijke combinatie van schoonmaakmiddel, was en beschermende componenten. Het is geschikt voor alle typen en kleuren nieuwe of licht verweerde lakken, incl. metallic- en blanke lak en lak op waterbasis. Autoglym Super Resin Polish geeft een langdurige bescherming tegen de meeste omgevingsrisico's en zorgt voor een uitermate mooie glans op al uw lakwerk.

Glass Foam

Glass Foam verwijdert makkelijk vette aanslag, resten van insecten, nicotine aanslag en andere vervuiling van je autoruiten. Ook in huis is Glass Foam een handige hulp voor het reinigen van ramen en spiegels.


#DeWasstraatCarselfie