Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.

De Warmste Wasstraat.

Dragen we samen ons steentje bij?

De Wasstraat is een familiebedrijf. En als familie zijn er enkele goede doelen die we al geruime tijd een warm hart toedragen. Voor de actie van de Warmste Week willen we van maandag 2 december tot dinsdag 24 december per AllClean wasbeurt 1 euro opzij zetten voor één van deze goede doelen. En jij mag finaal kiezen welk goed doel het meeste krijgt. Diegene met de meeste stemmen krijgt 50% van de opbrengst, de tweede 30% en de derde 20%.

In deze drie weken neem je dus best een AllClean als je ineens de Warmste Week wil steunen. En je ziet direct welk schitterend resultaat het voor je auto oplevert!

Je kan je voorkeur laten weten tot zaterdag 21 december 2019 via onze poll op facebook.


Doel 1

Zorgcirkels Jongdementie

Dit ligt ons na aan het hart omdat we personen kennen die dit meemaken.

Zorgcirkels Jongdementie is een uniek project dat personen met jongdementie en hun omgeving een naadloos traject biedt van thuisbegeleiding tot residentieel wonen. We doen dit via 3 pijlers: ondersteuning, ontmoeting en opleiding . Via zorgbegeleiding aan huis, lotgenotencontacten, buddywerking, ondersteuning van de mantelzorgers, een prikkelend activiteitenaanbod in Hét Ontmoetingshuis en aangepaste zorg-op-maat laten we jonge mensen met dementie genieten van het leven dat voor hen ongewild een hele beproeving is.

Website van Zorgcirkels Jongdementie


Doel 2

WatAfrik!

Wij weten ook hoe belangrijk water als grondstof is.

Als grootste carwash van België gaan wij zo zorgzaam mogelijk om met water dankzij onze geavanceerde waterzuivering. Watafrik organiseert waterprojecten in Afrika, omdat water een recht is. Met de acties van de Warmste Week zamelen we geld in voor waterputten.

Website van WatAfrik!


Doel 3

Join2Bike

Zelf fervente fietsers zijnde: Het moeten niet altijd auto's zijn ;-)

Join2bike by Belgian Power VZW kent 2 projecten om geincludeerd sporten te maximaliseren:

  1. We nodigen iedereen, validen en andersvaliden, uit wekelijks samen met ons te fietsen ter voorbereiding van een sportief exploot.
  2. Met onze fiets-o-theek willen wij aangepaste fietsen (tandems, driewielers, handbikes) ter beschikking stellen aan onze sport(st)ers met welke beperking dan ook.

Website van Join2Bike