Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.

Doe mee aan onze wedstrijd!

De Wasstraat is jarig!

Wat 30 jaar geleden begon als een bescheiden carwash aan de Vaart in Leuven, is mede dankzij jullie uitgegroeid tot dé toonaangevende carwash van België! Voor elk jaar van jullie vertrouwen geven we graag een speciale prijs weg.

Bij een bezoek aan de wasstraten met het programma Clean, WaxClean of AllClean of bij het gebruik van de VanWash krijg je een deelnameticket met een unieke code. Geef deze code hieronder in, beantwoord enkele eenvoudige vragen en maak kans op een circuit-ervaring in een Porsche, een weekendje Venetië voor 2, een rijvaardigheidscursus, een verwenweekend Hotel Vé, 2 toptickets voor Toruk van Cirque du Soleil, 2x Fijnproeversmenu Spaans Dak, … De winnaars worden bekendgemaakt op onze facebook-pagina op 21 november 2018.

Geef hier je unieke code in

Vervolledig onderstaand formulier voor je deelname.


Bedankt voor je deelname.

Volg ons op facebook om te weten of je hebt gewonnen.

Kijk je je ingaven even na? Er is iets niet OK.
Code onbekend. Ben je zeker dat de code juist is?
Deze code is reeds gebruikt!
Helaas. Je kan maximaal 5 keer deelnemen.
Eerste prijs

Porsche Trackday Zolder

Initiatie rijden op circuit Zolder

Volledig verzorgd moment op het circuit van Zolder. Onder begeleiding van professionele auto-coureurs maak je kennis met het circuit door mee te rijden in wagens met krachten om U tegen te zeggen. Ze leren je waar je op moet letten zodat je nadien zelf veilig enkele rondes op het circuit kan maken. Een dag om nooit meer te vergeten!


Tweede prijs

Weekendje Venetië voor 2

Bezoek de stad van het Water met 2 personen

Aaah, Venetië! Stad van het water, romantiek en gondeliers. Trek er een lang weekendje op uit met je geliefde van vrijdagochtend tot zondagavond naar de drijvende stad. Serenadezangers, duizelingwekkende paleizen en kerken en een haast tijdloze sfeer aan elkaar gekoppeld door meer dan 400 bruggen. Vanaf het beroemde San Marcoplein heb je een prachtig uitzicht op het Dogepaleis en de kathedraal.

Deze prijs wordt uitgereikt in de vorm van een reischeque van Travelbird voor het bedrag van 500 euro.


Derde prijs

Verwenweekend Hotel Vé voor 2

Relaxen, overnachten, ontbijten en shoppen!

Welcome Home ... in Mechelen! Hotel Mercure Vé is een 4 *-designhotel op het gezelligste pleintje van Mechelen: de Vismarkt. Vé is ondergebracht in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Bij de inrichting werd de unieke persoonlijkheid van de oude fabriekspanden behouden. Een persoonlijke aanpak, mooie setting en een heerlijke wellness zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Vierde prijs

Rijvaardigheidscursus

BMW Driving Experience Rotselaar

Een opwindende dag waarbij je de dynamische rijeigenschappen van een BMW op een heel andere manier ervaart, dat is de BMW Driving Experience. Onze basistraining (Advanced) wordt gegeven door ervaren instructeurs van de BMW Driver Training, steeds met het accent op praktijkoefeningen. Hier leer je beter anticiperen en reageren in noodsituaties zodat je daarna nóg veiliger kunt genieten van echt rijplezier.


Vijfde prijs

2x Toruk van Cirque du Soleil

Geïnspireerd op Avatar. De nieuwste show in het Sportpaleis

Cirque du Soleil neemt je mee naar het universum van James Cameron, en laat ook het handelsmerk van de regisseur zien, met onder meer multimediaprojecties en een geluidsband met cinematografische accenten. Het verhaal is de voorgeschiedenis van de wereldberoemde film ‘Avatar’. Blok 124 rij 18 plaats 6 en 7. Vrijdag 15 maart 20 uur.


Zesde prijs

2x Fijnproeversmenu Spaans Dak

Unieke setting, heerlijk genieten

Zeven kilometer ten zuiden van Leuven, pal naast het Meerdaalwoud en de Zoete Waters kan je in een modern kader genieten van heerlijke gerechten. Het fijnproeversmenu neemt je zintuigen mee op reis. Een ervaring!


Zevende prijs

2x OHL of Leuven Bears

Haal de sportman/-vrouw in u boven vanop de tribune

Leuven heeft heel wat te bieden, ook op sportief vlak. OHL Leuven hoeft geen uitleg. Maar ook de basketploeg van de Leuven Bears in de ScoooreLeague is een lust om naar te kijken.


Achtste tot tiende

CleanCard 50 euro

Mooi meegenomen!

Win tijd aan de kassa met ons snelle betaalmiddel! In de carwash zelf kan je met de CleanCard ook jetons aankopen om kleine uitgaven te doen zoals verzorgingsproducten voor je auto of een snack voor de kinderen. En bij herladen vanaf 50 euro krijg je extra wastegoed!


Elfde tot twintigste

2x Cinema tickets

Even héérlijk onderuit

Een avondje film blijft een niet te kloppen ervaring. Beleef jouw favoriete film nog intenser, exact zoals de filmmaker het in gedachten had.


Twintigste tot dertigste

AllClean wasbeurt

Grondige verwenbeurt van je auto

Onze meest uitgebreide wasbeurt met velgenreiniging, lakbescherming én chassisreiniging. Ideaal tijdens 'vuile' periodes zoals herfst of winter.