Nu gesloten. Morgen open van 10:00 tot 16:00.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Wedstrijdreglement

Art. 1 - Wedstrijd

Deze wedstrijd gaat uit van De Wasstraat NV, Brusselsesteenweg 70, 3020 Herent. Ze loopt van 11 juli 2022 tot en met 11 september 2022, 23:59 uur. Per gebruik van de wasstraat bij de programma’s Clean, WaxClean, AllClean en VanWash of het (online) opladen van je wastegoed krijg 1 wedstrijdcode in je De Wasstraat+ account die je dient te activeren. Na het beantwoorden van 2 vragen maak je kans op één van onze prijzen.

Art. 2 - Thema

Wegens het vijfendertigjarig bestaan van De Wasstraat NV, worden er 35 verschillende prijzen weggegeven (voor elk jaar één).

Art. 3 - Deelnemer

De wedstrijd staat open voor iedereen behalve het personeel, de zaakvoerders en de leveranciers van De Wasstraat NV. Zij zijn uitgesloten van deze wedstrijd. Per persoon zijn maximaal 5 deelnames mogelijk. Je dient een gratis De Wasstraat+ account aan te maken.

Art. 4 – Deelnemen

Deelname gebeurt uitsluitend via de website https://www.dewasstraat.be/dewasstraatplus/ en dit van 11 juli 2022 tot en met 11 september 2022, 23:59 uur. De deelnemer moet zelf inloggen in zijn of haar De Wasstraat+ account, de 2 vragen beantwoorden en bevestigen.

Art. 5 - Bepaling winnaars

De jurering gebeurt aan de hand van de juiste antwoorden op de twee eerst gestelde vragen en het best benaderende antwoord op de schiftingsvraag.

Bij een ex-aequo is de vroegste deelname doorslaggevend voor winst.

Art. 6 – Prijs

In totaal worden 35 prijzen weggegeven.

Elke deelnemer kan maar 1 keer in de prijzen vallen en prijzen zijn niet omzetbaar in baar geld. Je dient je winnende code voor te kunnen leggen samen met je De Wasstraat+ account. Prijzen zijn op te nemen voor 1 november 2022.

De mogelijkheid bestaat dat een fotograaf van De Wasstraat je komt fotograferen tijdens het benutten van je prijs.

Art. 7 - Prijsuitreiking

Bij afloop van de wedstrijd op 11 september 2022 om 23.59 uur zullen de winnaars bepaald worden. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Via onze sociale kanalen vermelden we ook de winnaars vanaf 11 september 2022.

Art. 8 - Kosten voortvloeiend uit deelneming

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor alle kosten verbonden aan de deelname, o.a. kosten verbonden aan enige uitrusting zoals computersystemen, internetabonnement, enz. alsook voor de kosten voortvloeiend uit het winnen van een prijs bv. de waarborgen.

Art. 9 - Verantwoordelijkheid

De Wasstraat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor welke schade ook ervaren door de deelnemers die te wijten is aan overmacht, zoals problemen gerelateerd aan computernetwerken, computervirusinfecties en niet toegelaten computertoegang.

Art. 10 - Discussie

De uitslag van de wedstrijd is onherroepelijk. Alle eventuele discussiegevallen die niet in het reglement zijn opgenomen, zullen beslecht worden door de directie van De Wasstraat.

Art. 11 - Persoonsgegevens

Je gegevens worden bewaard volgens ons privacybeleid.