Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Wedstrijdreglement

Art. 1 - Wedstrijd

Deze wedstrijd gaat uit van De Wasstraat NV, Brusselsesteenweg 70, 3020 Herent. Ze loopt van 23 juni 2023 tot en met 21 september 2023, 23:59 uur. Per gebruik van de wasstraat bij de programma’s Clean, WaxClean, AllClean en VanWash krijg 1 wedstrijdcode in je De Wasstraat+ account die je dient te activeren. Na het beantwoorden van 2 vragen maak je kans op 1 jaar GRATIS wassen.

Art. 2 - Thema

Om onze trouwe klanten met een De Wasstraat+ account te belonen, geven we de kans om 1 jaar GRATIS wassen te winnen .

Art. 3 - Deelnemer

De wedstrijd staat open voor iedereen behalve het personeel, de zaakvoerders en de leveranciers van De Wasstraat NV. Zij zijn uitgesloten van deze wedstrijd. Per persoon zijn maximaal 5 deelnames mogelijk. Je dient een gratis De Wasstraat+ account aan te maken.

Art. 4 – Deelnemen

Deelname gebeurt uitsluitend via de website https://www.dewasstraat.be/dewasstraatplus/ en dit van 21 juni 2023 tot en met 21 september 2023, 23:59 uur. De deelnemer moet zelf inloggen in zijn of haar De Wasstraat+ account, de 2 vragen beantwoorden en bevestigen.

Art. 5 - Bepaling winnaars

De jurering gebeurt aan de hand van de juiste antwoorden op de eerst gestelde vraag en het best benaderende antwoord op de schiftingsvraag.

Bij een ex-aequo is de vroegste deelname doorslaggevend voor winst.

Je mag zoveel deelnemen als je wil maar je kan maar één keer winnen.

Art. 6 – Prijs

Er is in totaal drie keer ‘1 jaar GRATIS wassen’ te winnen. Onze eerste einddatum is 31 juli 2023, de volgende 31 augustus 2023 en de laatste 21 september 2023.

Elke deelnemer kan maar 1 keer in de prijzen vallen en prijzen zijn niet omzetbaar in baar geld. Je dient je winnende code voor te kunnen leggen samen met je De Wasstraat+ account. Prijzen zijn op te nemen voor 1 november 2023.

1 jaar GRATIS wassen staat gelijk aan 26 AllClean wasbeurten, gekoppeld aan 1 nummerplaat, op te gebruiken binnen 1 jaar vanaf jouw winstmoment.

Als we door overmacht geen honderd auto’s wassen, dan gaat het over de eerstvolgende werkdag dat er wel honderd auto’s worden gewassen.

De mogelijkheid bestaat dat een fotograaf van De Wasstraat je komt fotograferen tijdens het benutten van je prijs.

Art. 7 - Prijsuitreiking

Bij afloop van de wedstrijd op 21 september 2023 om 23.59 uur zullen de winnaars bepaald worden. Zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Via onze sociale kanalen vermelden we ook de winnaars vanaf 22 september 2023.

Art. 8 - Kosten voortvloeiend uit deelneming

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor alle kosten verbonden aan de deelname, o.a. kosten verbonden aan enige uitrusting zoals computersystemen, internetabonnement, enz. alsook voor de kosten voortvloeiend uit het winnen van een prijs bv. de waarborgen.

Art. 9 - Verantwoordelijkheid

De Wasstraat kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor welke schade ook ervaren door de deelnemers die te wijten is aan overmacht, zoals problemen gerelateerd aan computernetwerken, computervirusinfecties en niet toegelaten computertoegang.

Art. 10 - Discussie

De uitslag van de wedstrijd is onherroepelijk. Alle eventuele discussiegevallen die niet in het reglement zijn opgenomen, zullen beslecht worden door de directie van De Wasstraat.

Art. 11 - Persoonsgegevens

Je gegevens worden bewaard volgens ons privacybeleid.