Nu gesloten. Straks open van 10:00 tot 16:00. winter

Appy Hour!

Supersimpel korting sparen bij De Wasstraat

Vanaf nu is het altijd Appy Hour bij De Wasstraat! Met onze speelse app wordt het eenvoudiger dan ooit om punten te sparen en zo leuke kortingen te krijgen. Dames en heren, start uw mo …, euh, downloads!

iPhone App Store Google Play

We hebben iets supertof, al zeggen we het zelf! Met onze app spaar je punten gewoon door op bepaalde plaatsen te passeren. Waar juist, dat mag je zelf ontdekken ;-) Hoe meer je daar passeert, des te meer punten je spaart en hoe sneller je jouw korting ontvangt!

App installeren = punten sparen!

Regelmatig sturen we een kortingsbon uit waar je van kan profiteren. Aan de hand van locatievoorzieningen (die dus aan moeten staan) weet de app wanneer je in de buurt bent van gratis punten. Super, toch?

Hoe locatievoorzieningen aanzetten?

Locatievoorzieningen iOS > Locatievoorzieningen Android >

Hoe werkt onze Appy Hour-app?

Wat moet ik doen om te sparen voor korting?

  1. Download en installeer de app ‘De Wasstraat Leuven’.
  2. Registreer jezelf in de app.
  3. Spaar punten in de app. Je kan steeds je saldo raadplegen.
  4. Als je voldoende punten hebt verzameld, worden deze automatisch omgezet in een kortingsbon. Als je de bon verzilvert, verschijnt er een QR-code in je app die je aan de kassa als korting kan gebruiken. Opgelet, je QR-code is slechts enkele minuten geldig. Je wisselt je bon dus best in wanneer je bijna aan de kassa bent.
  5. Ontdek de andere plaatsen waar we je automatisch punten geven.

Ik heb een waardebon/kortingscode ontvangen. Wat nu?

  1. Download en installeer de app ‘De Wasstraat Leuven’.
  2. Registreer jezelf in de app.
  3. Geef je kortingscode in die op de waardebon staat en ontvang zo je kortingsbon.
  4. Als je de bon verzilvert, verschijnt er een QR-code in je app die je aan de kassa als korting kan gebruiken. Opgelet, je QR-code is slechts enkele minuten geldig. Je wisselt je bon dus best in vlak voor je aan de kassa bent.
  5. Spaar ondertussen in de app via de andere plaatsen waar we je automatisch punten geven.

De kortingen zijn gelinkt aan vooraf bepaalde wasprogramma’s. Om het meeste uit De Wasstraat Leuven app te halen, dien je je locatie-voorzieningen én je bluetooth aan te zetten. Je spaart punten voor kortingsbons. Hiervoor heb je 5000 punten nodig. De kortingsbons zijn persoonlijk, niet overdraagbaar en niet cumuleerbaar en zijn voorzien van een vervaldatum. Wij delen je gegevens niet met derden. De Wasstraat Leuven app is beschikbaar in de Apple App Store of Google Play. Alle vermelde merknamen zijn ©.