Vandaag gesloten wegens COVID-19.

Een propere wagen is je beste visitekaartje

Je carwash uitgaven onder controle dankzij nummerplaatherkenning

Ook zo begaan met het imago van je bedrijf en heb je meerdere voertuigen op de baan? Of rijden er verschillende chauffeurs met één voertuig? Dan hebben we iets interessant voor jou.

Aan de hand van onze nummerplaatherkenning is het perfect mogelijk je bedrijfsvoertuigen te laten stralen zonder omslachtig gedoe met bonnetjes of betaalkaarten. De gebruiker van het voertuig heeft immers geen geld nodig. Wel net zo handig én je imago is ineens opgepoetst!

Je dient eerst een De Wasstraat-account aan te maken om je nummerplaten toe te voegen. Dit doe je op Registreren. Je kan nummerplaten toewijzen aan je medewerkers of deze onder je eigen account hangen. Per nummerplaat kan je opgeven welke wasprogramma's toegelaten zijn. Na opwaarderen van je wastegoed kan je wassen.

Je kan altijd een duidelijk overzicht van de gepasseerde nummerplaten en de gebruikte wasbeurten online raadplegen. Zakt je saldo onder 100 euro of je vooraf ingestelde minimum, ontvang je een mail om je tegoed op te waarderen. Na opwaarderen van je wastegoed blijf je comfortabel wassen.

Wens je een factuur? Dan duid je dit aan in je De Wasstraat-account onder 'Facturen'

Ook voor bestelwagens, meubelwagens of mobilhomes tot 3,05 m hoog in onze VanWash is nummerplaatherkenning perfect mogelijk!

Als je voertuig met één van deze nummerplaten aan de slagboom komt, gaat de camera van onze nummerplaatherkenning het voertuig toewijzen aan jouw abonnement. Je kiest op het scherm uit je toegestane wasbeurten en het bedrag gaat van je wastegoed. Deze procedure neemt slechts enkele seconden tijd in beslag.

De voordelen op een rijtje:

  • Voordeliger wassen volgens de kortingen van de CleanCard
  • Sneller aan de kassa: zeker 30 seconden tijdswinst
  • Altijd duidelijk overzicht in alle transparantie: wie onderhoudt zijn voertuig zoals het hoort?
  • De gebruiker heeft geen betaalmiddel nodig. Hij of zij hoeft immers niet af te rekenen. Geen verloren abonnementen of oneigenlijk gebruik van de CleanCard en geen bonnetjes van wasbeurten die eigenlijk niet bij je wagenpark horen.
  • Duidelijke verbetering en vermindering van je administratie: één factuur voor het bedrag waarmee je je wastegoed opwaardeert.
  • Melding via mail indien saldo onder de 100 euro of eigen ingestelde minimum zakt.

Toch nog vragen? Neem even contact op met Brecht Scheys via anpr@dewasstraat.be