Nu gesloten. Straks open van 10:00 tot 16:00. winter

Een propere bedrijfswagen is je beste visitekaartje

Je carwash uitgaven onder controle dankzij nummerplaatherkenning

Ook zo begaan met het imago van je bedrijf en heb je meerdere voertuigen op de baan? Of rijden er verschillende chauffeurs met één voertuig? Dan hebben we iets interessant voor jou.

Aan de hand van onze feilloze nummerplaatherkenning, is het perfect mogelijk uw bedrijfsvoertuigen te laten stralen zonder omslachtig gedoe met bonnetjes of betaalkaarten. De gebruiker van het voertuig heeft immers geen geld nodig. Wel net zo handig én je imago is ineens opgepoetst!

Jij kiest een wasbeurt voor elke nummerplaat die je in je account toevoegt. Deze nummerplaten geef je steeds op voorhand door via anpr@dewasstraat.be. Na betaling kan je wassen.

Maandelijks ontvang je een duidelijk overzicht van de gebruikers en de gebruikte wasbeurten. Zakt je saldo onder 100 euro ontvang je een mail om je tegoed op te waarderen. Na betaling van je factuur blijf je comfortabel wassen.

Elke wagen krijg een specifieke wasbeurt toegewezen maar dit kan per voertuig verschillen. Ook voor bestelwagens, meubelwagens of mobilhomes tot 3,05 m hoog in onze VanWash is nummerplaatherkenning perfect mogelijk!

Als je voertuig met één van deze nummerplaten aan de slagboom komt, gaat de camera van onze nummerplaatherkenning het voertuig toewijzen aan jouw abonnement. Deze programmeert de door jou bepaalde wasbeurt en vermindert het bedrag van je saldo. Deze procedure neemt slechts enkele seconden tijd in beslag.

De voordelen op een rijtje:

  • Voordeliger wassen volgens de kortingen van de CleanCard
  • Sneller aan de kassa: zeker 30 seconden tijdswinst
  • Maandelijks duidelijk overzicht en perfecte controle: wie onderhoudt zijn voertuig zoals het hoort en wie niet.
  • De gebruiker heeft geen betaalmiddel nodig. Hij of zij hoeft immers niet af te rekenen. Geen verloren abonnementen of oneigenlijk gebruik van de CleanCard en geen bonnetjes van wasbeurten die eigenlijk niet bij je wagenpark horen.
  • Duidelijke verbetering en vermindering van je administratie: één factuur voor het bedrag waarmee je je abonnement opwaardeert.
  • Melding via mail indien saldo onder de 100 euro.

Interesse? Neem even contact op met Brecht Scheys via anpr@dewasstraat.be


Mogelijk vanaf drie of meer voertuigen in je vloot én een krediet van minimaal 500 euro inclusief BTW.