Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Interieurreiniging

De puntjes op de i

Onze 'Stofzuigverdieping' is de 'place to be' om je interieur eens wat grondiger aan te pakken. Alles is er voorhanden.

Je begint uiteraard met de basis van de interieurreiniging: het stofzuigen. Je trekt gewoon de slang uit de houder en je stofzuigt zo lang je wil, er is plaats voor meer dan 50 wagens.

Als je hier mee klaar bent, kan je aan je ruiten aan de binnenkant beginnen. Hiervoor zijn er speciale doekjes voorhanden in onze shop.

Wie ook dashboard en zetels wil 'voeden', vindt hiervoor in onze shop eveneens verschillende producten. Na het grondig stofzuigen van je autotapijten kan je ze extra opfrissen door ze in onze WashMat te reinigen.

Wie zijn auto héél erg heeft laten verkommeren, kan beroep doen op onze krachtige zetelreiniger. Die is opgesteld in onze SelfWash op de benedenverdieping. Deze zetelreiniger start je met de inworp van één jeton, per jeton kan je 2,5 minuten wassen en droogzuigen.

Als de wagen grondig met deze zetelreiniger is gereinigd en de geurhinder is nog niet verdwenen, dan kunnen wij je wagen nog altijd een Ozon-behandeling geven (+/- 10 uur). Daarvoor moet je je wagen dus 10 uur bij ons laten. Deze behandeling met Ozon kost 60 euro, alle bacteriën worden dan geneutraliseerd zodat ze geen geur meer kunnen afgeven.om deze video te kunnen bekijken.

om deze video te kunnen bekijken.