Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Getuigenissen

Eduard

"Het gaat lekker snel, wat fijn is voor je kinderen, en het gratis stofzuigen is ook mooi meegenomen."

Wij zijn de vrolijke familie Vandenrijd uit Veltem. Onze oogappels Zoë, Fin en Zen gaan steevast mee naar De Wasstraat om naar de visjes te kijken én flink te helpen bij het stofzuigen en verder afwerken van onze Renault Espace. Wij zijn sinds 2013 klant bij De Wasstraat. Het gaat lekker snel, wat fijn is, en het gratis stofzuigen is ook mooi meegenomen. Bovendien biedt De Wasstraat ons een scherpe prijs voor de geleverde service. 't Is goed voor de portefeuille en wij zijn weer veilig op weg.

Stijn

"Ik ben erg tevreden over Premium Protect. Mijn auto heeft nog nooit zo geschitterd!"

Hallo, ik ben Stijn en mijn trots is m'n allereerste auto. Een Seat Exeo, een klassebak! Daar moeten ze met hun vingers afblijven, ik laat hem uitsluitend wassen in De Wasstraat. Daar ben ik sinds 2010 klant. Ik ben erg tevreden over de producten, vooral Premium Protect. Da's pas lakbescherming. Mijn auto heeft nog nooit zo geschitterd! En dat maakt indruk hoor!

Tonny

"M'n auto wassen was nog nooit zo eenvoudig."

Ik ben Tonny en rijd met een Renault Mégane. M'n rots in de branding. Ik ben klant bij De Wasstraat sinds 1988. Ik ben nog meegekomen van aan de Vaart in Leuven. De Wasstraat volgt alle evoluties en voor mij wordt het steeds eenvoudiger. Ik vind alle producten die ik nodig heb in de shop. Omdat ik nu iets meer tijd heb, gebruik ik ook af en toe met plezier de SelfWash. M'n auto wassen was nog nooit zo eenvoudig.

Ricardo

"Ik heb snel een propere motor, hou meer tijd over voor rijplezier en dat voor een scherpe prijs."

M'n BMW en ik zijn onafscheidelijk. Hij is mijn weg naar de vrijheid en mijn uitlaatklep, dus hij verdient de beste verzorging. Ik kom sinds 2020 bij De Wasstraat. Voor mij heeft deze carwash niks dan voordelen: ik heb snel een propere motor, hou meer tijd over voor rijplezier en dat voor een scherpe prijs. M'n BMW is in erg goede handen bij De Wasstraat.

Paul

"Het is sneller en beter dan het zelf te doen. En een proper imago is alles in mijn job."

Ik ben Paul Dumont en ben zaakvoerder van Parket Dumont. Voor mijn job ben ik voortdurend op de baan. Ik rij rond met een Mercedes-Benz Sprinter. Het onderhoud van mijn bestelwagen laat ik graag over aan De Wasstraat. Het is sneller en goedkoper dan het zelf te doen, en een proper imago is alles in mijn job.

Jeroen

"De Wasstraat staat garant voor een overzichtelijke facturatie, dus geen gezever met rekeningetjes en dergelijke."

Sinds 2007 laat ik m'n bedrijfswagens verzorgen door De Wasstraat. Mijn naam is Jeroen Smeesters en ik ben zaakvoerder van een boeiende KMO in het Leuvense. De Wasstraat staat garant voor een overzichtelijke facturatie, dus geen gezever met rekeningetjes en dergelijke. En door de vlekkeloze en snelle service zijn m'n werknemers ook sneller geneigd om hun bedrijfsauto met liefde te behandelen.

Koen

"Een proper gewassen wagen na een herstelling: de klanten merken het verschil"

Ik ben Koen Van Orshaegen, zaakvoerder van de BMW-garage JUMA in Herent. We komen ondertussen al meer dan vijfentwintig jaar met onze wagens bij De Wasstraat over de vloer. Waarom? Omdat onze wagens daar super veilig gewassen worden, en we zijn erg tevreden over de service. Na een groot onderhoud of een carrosserie-herstelling leveren we altijd een netjes gewassen wagen af aan de eindklant. Voor ons een kleine moeite, maar de klanten merken het verschil. En u hebt misschien al een van onze wagens zien schitteren onder een mooi verlichte Demo-Stand bij De Wasstraat? Ideaal om een nieuw model in de kijker te zetten.

Marjolein

"Mijn BMW krijgt ook elke vrijdag een verwenbeurt."

Als Sales Advisor bij BMW Juma vind ik het belangrijk goed voor de dag te komen. En daarom krijgt mijn BMW ook elke vrijdag een verwenbeurt. Perfect om het weekend in te zetten en er samen met mijn auto stralend uit te zien. Het wasprogramma dat ik verkies is WaxClean. Ideaal om vlot insecten te kunnen verwijderen bij de volgende wasbeurt. Mijn lak is zo supergoed beschermd zodat de herverkoopwaarde van mijn BMW hoog blijft. Ook de gratis velgenreiniging en het overdekt gratis stofzuigen is een serieuze plus. Waar krijg je zoveel waar voor je geld? En een propere auto is veel veiliger in het verkeer!

Christophe

"Een gezonde familiale KMO met een duurzame insteek. Daar voel ik me helemaal thuis."

Ik ben Christophe Vandendriessche en mede-eigenaar van Groupmec uit Genk. Groupmec is een investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een focus op toekomstgerichte, innovatieve en duurzame (vastgoed)projecten. Ik ontmoet veel nieuwe mensen en een propere auto is mede mijn visitekaartje. Bij De Wasstraat dragen ze daar mee zorg voor. Top! Het innovatieve en duurzame karakter dankzij de uitgebreide waterzuivering en groene energie spreken me ook erg aan!

France

"Makkelijk bereikbaar en veel overdekte ruimte!"

Ik ben net afgestudeerd in de medische sector. Mijn nieuwe BMW 2 zal me nu trouw moeten gaan vergezellen wanneer ik begin te werken. En omdat ik weet dat je zorg moet dragen voor je lichaam, doe ik dat ook voor mijn wagen. Het gaat supersnel en het gratis stofzuigen op de overdekte en geklimatiseerde bovenverdieping is mooi meegenomen. Ik heb mijn carwash gevonden!