Nu gesloten. Straks open van 10:00 tot 16:00.

Getuigenissen

Tamara

"Het gaat lekker snel, wat fijn is voor je kinderen, en het gratis stofzuigen is ook mooi meegenomen."

Ik ben Tamara en ik ben zaakvoerder van Axis Travel en wij verzorgen luchthavenvervoer. Die job probeer ik te combineren met het moederschap over Micklo, m'n oogappel. Ik ben sinds 2008 klant bij De Wasstraat. M'n Ford Galaxy is nog nooit zo verwend geweest, net als de klanten die ik vervoer. Het gaat lekker snel, wat fijn is, en het gratis stofzuigen is ook mooi meegenomen. Bovendien biedt De Wasstraat me een scherpe prijs voor de geleverde service. 't Is goed voor de portefeuille en ik ben veilig weer op weg.

Stijn

"Ik ben erg tevreden over de GlansProtector Gold. Mijne Max heeft nog nooit zo geschitterd!"

Hallo, ik ben Stijn en mijn beste vriend is Max, m'n allereerste auto. Een Seat Exeo, een klassebak! Daar moeten ze met hun vingers afblijven, ik laat hem uitsluitend wassen in De Wasstraat. Daar ben ik sinds 2010 klant. Ik ben erg tevreden over de producten, vooral de GlansProtector Gold. Da's pas lakbescherming. Mijne Max heeft nog nooit zo geschitterd! Da's indruk maken op de meiskes hoor!

Tonny

"M'n auto wassen was nog nooit zo eenvoudig."

Ik ben Tonny en rijd met een Renault Mégane. M'n rots in de branding. Ik ben klant bij De Wasstraat sinds 1988. Ik ben nog meegekomen van aan de Vaart in Leuven. De Wasstraat volgt alle evoluties en voor mij wordt het steeds eenvoudiger. Ik vind alle producten die ik nodig heb in de shop. Omdat ik nu iets meer tijd heb, gebruik ik ook af en toe met plezier de SelfWash. M'n auto wassen was nog nooit zo eenvoudig.

Bert

"Ik heb snel een propere motor, hou meer tijd over voor rijplezier en dat voor een scherpe prijs."

M'n BMW R1200GS en ik zijn onafscheidelijk. Hij is mijn weg naar de vrijheid en mijn uitlaatklep, dus hij verdient de beste verzorging. Ik kom sinds 2007 bij De Wasstraat. Voor mij heeft deze carwash niks dan voordelen: ik heb snel een propere motor, hou meer tijd over voor rijplezier en dat voor een scherpe prijs. M'n BMW R1200GS is in erg goede handen bij De Wasstraat.

Jelle

"Het is sneller en beter dan het zelf te doen. En een proper imago is alles in mijn job."

Ik ben Jelle en werk voor bvba Paulus. Voor mijn job ben ik voortdurend op de baan. Ik rij rond met een Ford Transit. Het onderhoud van mijn bestelwagen laat ik graag over aan De Wasstraat. Het is sneller en goedkoper dan het zelf te doen, en een proper imago is alles in mijn job.

Jeroen

"De Wasstraat staat garant voor een overzichtelijke facturatie, dus geen gezever met rekeningetjes en dergelijke."

Sinds 2007 laat ik m'n bedrijfswagens verzorgen door De Wasstraat. Mijn naam is Jeroen Smeesters en ik ben zaakvoerder van Rijschool Mercator, een boeiende KMO in het Leuvense. De Wasstraat staat garant voor een overzichtelijke facturatie, dus geen gezever met rekeningetjes en dergelijke. En door de vlekkeloze en snelle service zijn m'n werknemers ook sneller geneigd om hun bedrijfsauto met liefde te behandelen.

Fred

"Een proper gewassen wagen na een herstelling: de klanten merken het verschil"

Ik ben Fred Van Avondt, zaakvoerder van de BMW-garage in Herent. We komen ondertussen al meer dan twintig jaar met onze wagens bij De Wasstraat over de vloer. Waarom? Omdat onze wagens daar super veilig gewassen worden, en we zijn erg tevreden over de service. Na een groot onderhoud of een carrosserie-herstelling leveren we altijd een netjes gewassen wagen af aan de eindklant. Voor ons een kleine moeite, maar de klanten merken het verschil. En u hebt misschien al een van onze wagens zien schitteren onder een mooi verlichte Demo-Stand bij De Wasstraat? Ideaal om een nieuw model in de kijker te zetten.

Marjolein

"Mijn MINI krijgt ook elke vrijdag een verwenbeurt."

Als medewerkster bij MINI Van Avondt vind ik het belangrijk goed voor de dag te komen. En daarom krijgt mijn MINI ook elke vrijdag een verwenbeurt. Perfect om het weekend in te zetten en er samen met mijn auto stralend uit te zien. Het wasprogramma dat ik verkies is WaxClean. Ideaal om vlot insecten te kunnen verwijderen bij de volgende wasbeurt. Mijn lak is zo supergoed beschermd zodat de herverkoopwaarde van mijn MINI hoog blijft. Ook de gratis velgenreiniging en het overdekt gratis stofzuigen is een serieuze plus. Waar krijg je zoveel waar voor je geld? En een propere auto is veel veiliger in het verkeer!