Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Scoor je korting!

Hoe groter de winst van onze Duivels, hoe meer korting jij krijgt!

Tijdens de groepsfase van het EK2020, geven wij bij winst van de Duivels extra korting! Winnen ze bijvoorbeeld met 4-0 van Rusland, krijg je 4 euro korting (4-0 = 4). Is het 3-1, dan krijg je 2 euro korting (3-1 = 2). Je krijgt dus het positieve verschil in korting. Hoe straf is dat? Vertel het gerust verder.

Hoe krijg ik die korting?

Simpel. Enkel onze app installeren en volledig geregistreerd zijn! Heb je de app al? Zet dan zeker je berichtgeving aan zodat je je korting niet mist en deze tijdig kan verzilveren.

iPhone App Store Google Play

Meer weten over de werking van de app? Bekijk de uitleg over onze app.


De spelregels: Deze korting wordt uitgereikt tijdens de eerste drie wedstrijden van de Rode Duivels tijdens EURO2020 voetbal tot 22 juni 2021 en is 4 dagen geldig na uitgifte. Eventuele verlenging van de actie is mogelijk. Het handelt over de wedstrijden van de Rode Duivels in de groepsfase op 12/6 tegen Rusland, op 17/6 tegen Denemarken en op 21/6 tegen Finland. De korting wordt gegeven op de wasbeurt ‘AllClean’. De maximale korting is 5 euro per wasbeurt. Om van deze korting te genieten, dien je de app van De Wasstraat Leuven op je smartphone te hebben geïnstalleerd en volledig geregistreerd te zijn.