Nu open tot 19:30.

Win een restaurantbon van 50 euro

bij online opladen! #samenerdoor

Zoals je weet zijn we helaas gesloten. Maar gelukkig kan je nu al je De Wasstraat-account maken en je wastegoed online opwaarderen zodat je volgende bezoek nog vlotter verloopt dan anders.

En het beste van al? Je doet automatisch mee om 1 van onze 40 (ja, 40) geschenkbonnen van 50 euro te winnen voor volgende restaurants: Voltaire (Heverlee), De Gempemolen (Tielt-Winge), brasserie Boeres (Rotselaar) en brasserie The Loft (Kampenhout).

Succes en wie weet, alvast smakelijk tijdens één van je eerste momenten gezellig terug op restaurant! Vergeet niet eerst je handen en je auto te wassen ;-)

Account maken >


Elke oplading vanaf 50 euro doet mee. Opladingen die gebeurd zijn tussen woensdag 18 maart en het moment dat we terug open mogen, nemen deel. Een onschuldige, perfect gewassen kinderhand zal de 40 namen trekken die elk een geschenkbon van 50 euro winnen (10x 50 euro voor Voltaire in Heverlee: 10x 50 euro voor De Gempemolen in Tielt-Winge, 10x 50 euro voor brasserie Boeres in Rotselaar en 10x 50 euro voor brasserie The Loft in Kampenhout). Volg ons op Facebook om te weten te komen wie wint. We communiceren verder niet naar onze winnaars. Bonnen moeten binnen 1 maand na heropstart van De Wasstraat opgehaald worden. De vervaldatum is verschillend per restaurant dus wacht niet te lang.