Nu gesloten. Straks open van 07:30 tot 19:30.

#dewasstraatzomert

Hou vakantiegeld over!

Je vakantiefoto’s iets laten opbrengen? Dat kan alleen bij De Wasstraat! Fotografeer je auto (en al wat je erbij kan verzinnen) op een plek die vakantie uitstraalt, deel deze onder ons facebookbericht of zet hem publiek op je instagram met #dewasstraatzomert en win een CleanCard van 100 euro als jouw foto de meeste likes krijgt. De tweede prijs is een CleanCard van 50 euro. Prijzen 3, 4 en 5 zijn AllClean-wasbeurten. Er is een prijzenpot voor juli én augustus. Gemakkelijk!

Fijne en veilige vakantie!

Zomertip voor lakbescherming

In zonnige gebieden zijn er nogal wat insecten die hun laatste rustplek vinden op je auto. Als je niet wilt dat hun enzymen in je lak trekken, neem je best een wasbeurt WaxClean of AllClean met onze GlansProtector® Gold.

Deze lakbescherming van de volgende generatie geeft een extra diepe glans. Ze legt een dun beschermingslaagje over je lak waardoor vuil en insecten eenvoudiger verwijderd kunnen worden en je lak langer mooi blijft.

Insecten op je auto zijn schadelijk

Proper vertrekken, proper naar huis

Een nette auto is aangenamer om te reizen. Dat is gewoon zo. Stofzuig gratis na gebruik van de wasstraten en sorteer je afval. Niveaus van bandenspanning en ruitenwisser-vloeistof kan je controleren en bijvullen in onze PitStop. Je snack voorraad kan je bij ons ook ineens aanvullen.

Ook na je vakantie een proper voertuig? Spring binnen! En heb je een ongelukje gehad onderweg? Onze zetelreiniger wacht op jou!

Overgeven in de auto of rommelige auto

Thuis wassen? Slecht voor het milieu …
#dewasstraatzomert

Actievoorwaarden: We hebben zowel voor juli als augustus ons prijzenpakket. De foto met het meeste aantal likes en de hashtag #dewasstraatzomert die publiek gedeeld is op jouw instagram of onder ons facebookbericht van deze actie, wint een CleanCard met 100 euro. Nummer 2 wint een CleanCard met 50 euro en nummers 3, 4 en 5 winnen een AllClean wasbeurt twv 16,50 euro. Er zijn dus 5 winnaars in juli en 5 in augustus 2019. Je kan deelnemen van 1 tot 31 juli 2019 voor de eerste prijzenpot en van 1 augustus tot 31 augustus voor de tweede prijzenpot. Door deel te nemen verklaar je je akkoord dat we je beeld voor promotiedoeleinden kunnen gebruiken.