Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.

Scoor je korting!

Hoe groter de winst van onze Duivels, hoe meer korting jij krijgt!

Tijdens de groepsfase van de wereldbeker, geven wij bij winst van de Rode Duivels extra korting! Winnen ze bijvoorbeeld met 4-0 van Panama, krijg je 4 euro korting (4-0 = 4). Is het 3-1, dan krijg je 2 euro korting (3-1 = 2). Je krijgt dus het positieve verschil in korting. Hoe straf is dat? Vertel het gerust verder.

Hoe krijg ik die korting?

Simpel. Enkel onze app installeren en volledig geregistreerd zijn! Heb je de app al? Zet dan zeker je berichtgeving aan zodat je je korting niet mist en deze tijdig kan verzilveren.

iPhone App Store Google Play

Meer weten over de werking van de app? Bekijk de uitleg over Appy hour.

Hoe werkt onze Appy Hour-app?


De spelregels: Deze korting wordt uitgereikt tijdens de eerste drie wedstrijden van de Rode Duivels tijdens de wereldbeker voetbal 2018 tot 28/6 en is 4 dagen geldig na uitgifte. Eventuele verlenging van de actie is mogelijk. Het handelt over de wedstrijden van de Rode Duivels in de groepsfase op 18/6 tegen Panama, op 23/6 tegen Tunesië en op 28/6 tegen Engeland. De korting wordt gegeven op de wasbeurt ‘AllClean’. De maximale korting is 5 euro per wasbeurt. Om van deze korting te genieten, dien je de app van De Wasstraat Leuven op je smartphone te hebben geïnstalleerd en volledig geregistreerd te zijn.