Nu gesloten. Straks open van 07:30 tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Wij zijn jarig!

De winnaars zijn bekend!

Wat 35 jaar geleden begon als een bescheiden carwash aan de Vaart in Leuven, is mede dankzij jullie uitgegroeid tot dé toonaangevende carwash van België! Voor elk jaar van jullie vertrouwen geven we graag een speciale prijs weg.

Ben jij nog niet De Wasstraat+? Dan mis je dus wel heel wat voordelen. En het is nog gratis ook!

Gratis account >


Eerste prijs

Tuinfeest voor 15 personen

Volledig verzorgd genieten!

Na maanden van elkaar op afstand zien of achter schermpjes, is het tijd om weer écht elkaar te zien. En waar kan dat beter dan op een volledig verzorgd tuinfeest van BBQ Brothers. Deze heren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Jij stelt een plaats ter beschikking en in samenspraak met BBQ Brothers kiezen jullie de ideale dag uit voor het tuinfeest voor jou én 14 vrienden. Een moment om nooit meer te vergeten!

Gewonnen door Wilfried Haesendonck.


Tweede prijs

Weekendje Parijs voor 2

Bezoek de stad van de Liefde met 2 personen

Aaah, Parijs! Stad van de liefde, romantiek en straatjes om in te verdwalen. Trek er een lang weekendje op uit met je geliefde van vrijdagochtend tot zondagavond naar deze veel bezongen stad. De bekende higlights zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Champs Elysees, of ga je eerder de onbekende toeristvrije plaatsen ontdekken? Jij kiest! Deze prijs wordt uitgereikt in de vorm van een reischeque van Travelbird voor het bedrag van 500 euro.

Gewonnen door Chris Winand.

Deze prijs wordt uitgereikt in de vorm van een reischeque voor het bedrag van 500 euro.


Derde prijs

Verwenweekend Hotel Vé voor 2

Relaxen, overnachten, ontbijten en shoppen!

Welcome Home ... in Mechelen! Hotel Mercure Vé is een 4 *-designhotel op het gezelligste pleintje van Mechelen: de Vismarkt. Vé is ondergebracht in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Bij de inrichting werd de unieke persoonlijkheid van de oude fabriekspanden behouden. Een persoonlijke aanpak, mooie setting en een heerlijke wellness zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Gewonnen door Kris Lefebure.


Vierde prijs

Rijvaardigheidscursus

BMW Driving Experience Rotselaar

Een opwindende dag waarbij je de dynamische rijeigenschappen van een BMW op een heel andere manier ervaart, dat is de BMW Driving Experience. Onze basistraining (Advanced) wordt gegeven door ervaren instructeurs van de BMW Driver Training, steeds met het accent op praktijkoefeningen. Hier leer je beter anticiperen en reageren in noodsituaties zodat je daarna nóg veiliger kunt genieten van echt rijplezier.

Gewonnen door Steve Vereecke.


Vijfde prijs

Avonturencheque

De natuur roept

Buiten komen én actief zijn met je vrienden? Daar hebben ze bij The Shelter in Korbeek-Dijle verschillende opties voor. De Dijle rustig of actief afvaren of toch liever droog op een mountainbike, het kan er allemaal!

Gewonnen door Martine Smets.


Zesde prijs

2x Fijnproeversmenu Spaans Dak

Unieke setting, heerlijk genieten

Zeven kilometer ten zuiden van Leuven, pal naast het Meerdaalwoud en de Zoete Waters kan je in een modern kader genieten van heerlijke gerechten. Het fijnproeversmenu neemt je zintuigen mee op reis. Een ervaring!

Gewonnen door Jo Cops.


Zevende prijs

2x OH Leuven of Leuven Bears

Haal de sportman/-vrouw in u boven vanop de tribune

Leuven heeft heel wat te bieden, ook op sportief vlak. OH Leuven hoeft geen uitleg. Maar ook de basketploeg van de Leuven Bears is een lust om naar te kijken.

Gewonnen door Pascale Vandevelde


Achtste tot tiende prijs

50 euro wastegoed

Mooi meegenomen!

Win tijd aan de kassa met je GRATIS De Wasstraat+ account! In de carwash zelf kan je met je wastegoed ook jetons aankopen om kleine uitgaven te doen zoals verzorgingsproducten voor je auto of een snack voor de kinderen. En bij herladen vanaf 50 euro krijg je extra wastegoed!

Gewonnen door Yves De Glas, Kevin Auguste en Erik Vandriessche


Elfde tot twintigste prijs

2x Cinema tickets

Even héérlijk onderuit

Een avondje film blijft een niet te kloppen ervaring. Beleef jouw favoriete film nog intenser, exact zoals de filmmaker het in gedachten had.

Patrick Steeno, Edwin Jacobs, Roel Deconinck, Bekim Mazreku, Marjan Bossuyt, Maurino Catanzaro, Jan Van Paescchen, Sabine Kegels, Maarten Konings en Joris Fonteyn


Twintigste tot vijfendertigste prijs

AllClean wasbeurt

Grondige verwenbeurt van je auto

Onze meest uitgebreide wasbeurt met velgenreiniging, lakbescherming én chassisreiniging. Onmisbaar tijdens 'vuile' periodes zoals herfst of winter.

Jurgen Laudus, Jan De Bou, Taminau TC Express, Kris Vandezande, Bekim Mazreku, Jeroen D'hoedt, Antonio Cipollaro, Erik Brams, Mariska van der Voort, Johan Van den Eynde, Piers Lawrence, Christophe Winters, Kristof Van Eycken, Architectenbureau Imbrechts en Roel Deconinck


Verkorte wedstrijdvoorwaarden. Volledige voorwaarden kan je hier lezen. Deze wedstrijd gaat uit van De Wasstraat NV, Brusselsesteenweg 70, 3020 Herent.

Ze loopt van 11 juli 2022 tot en met 11 september 2022. Per gebruik van de wasstraat bij de programma’s Clean, WaxClean, AllClean en VanWash of het (online) opladen van je wastegoed heb je recht op 1 wedstrijdcode die je op onze website moet activeren. Deelname uitsluitend via de website www.dewasstraat.be en dit van 11 juli 2022 tot en met 11 september 2022, 23:59 uur.