Nu open tot 19:30.

Win en rij

een ‘groen voertuig’ voor een weekend!

Zou je wel eens een hybride of een full electric voertuig willen proberen? Waag dan je kans tijdens onze groene weken in De Wasstraat! Vanaf 1 april tot en met 2 juni 2019 zal er elke week een ander milieuvriendelijk voertuig op onze stofzuigerverdieping staan die jij een weekend kan winnen! Als je in die week passeert op onze stofzuigerverdieping, heb je de kans om mee te doen en is je auto ineens lentefris!

In totaal geeft De Wasstraat in samenwerking met de deelnemende garages dus 9 weekends rijden met een milieuvriendelijk voertuig weg!

Hoe kan ik zo’n weekendje lentefris rijden winnen?

Bij het voertuig op onze stofzuigerverdieping staat een tablet waar je enkele vragen op dient te beantwoorden. Je speelt mee voor het voertuig dat op dat moment tentoongesteld staat. Je kan meerdere keren deelnemen voor de verschillende voertuigen maar je kan maar 1 keer winnen in totaal. Dus heb je de eerste week geen geluk? Probeer zéker de week erna nog eens!

Wanneer kan ik dan met zo’n ‘groen voertuig’ rijden?

Dat spreek je verder af met de deelnemende garage.

Stel dat je net op vakantie vertrekt, dan kan je nog perfect meedoen en na je vakantie er nog een weekendje ‘groen rijden’ aan toevoegen!


Ontdek onze deelnemende voertuigen!

Actievoorwaarden: Deelnemers verklaren zich akkoord dat ze via de opgegeven gegevens gecontacteerd kunnen worden door De Wasstraat en/of de deelnemende garages. De wekelijkse winnaar is degene die met de schiftingsvraag het dichtste bij het werkelijke aantal deelnemers van die week zit. Zijn er twee of meerdere deelnemers met hetzelfde winnende getal, dan wint degene wiens deelname eerst werd geregistreerd. De winnaar dient in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart en een geldig Europees rijbewijs op het moment van gebruik van het voertuig. Het is mogelijk dat de deelnemende garage een waarborg vraagt bij afhaling van het voertuig of bijkomende voorwaarden stelt ter bescherming. Bij winst dient de winnaar zelf de datum, het afhalen en terugbrengen met de garage te organiseren tenzij anders gecommuniceerd. De winnaar is bereid om gefotografeerd te worden door De Wasstraat en de deelnemende garage en deze foto’s alsook zijn naam mogen gebruikt worden in het kader van de actie. Elk e-mailadres kan per uur maximaal één keer deelnemen.