Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Zoek, vind en win!

Elke dag 10 euro meer op onze verstopte Gouden Plus!

Vanaf vrijdag 15 oktober hebben we virtueel een Gouden Plus verstopt in onze carwash. Je moet dus niet écht komen zoeken, maar hieronder.

Deze Gouden Plus wordt per dag 10 euro meer waard en heeft om te beginnen een wastegoed van 50 euro. Als je langskomt, vind je nog een extra supertip. Ga hieronder op jacht!

Waarde van de Gouden Plus momenteel: 60 euro

Zin in een extra tip?

Kom langs voor een wasbeurt, want die extra tip kan je vinden op onze stofzuigerverdieping. Je kan er niet naast kijken ;-)

Hoe doe ik mee?

Stuur een screenshot via klantendienst@dewasstraat.be met je volledige naam en GSM-nummer. We contacteren je dan als je het juist hebt om je wastegoed in ontvangst te nemen.


Zoeken maar!

Actievoorwaarden: De eerste mail met naam, gsm-nummer en een correct screenshot van de virtuele plaats van de Gouden Plus wint. 1 wastegoed per week te winnen. Iemand die reeds won mag niet opnieuw deelnemen. Startbedrag per Gouden Plus: 50 euro. Maximaal bedrag te winnen per week: 110 euro. Bij winst dient het wastegoed binnen de twee weken na het mededelen van de winnaar opgehaald te worden door de winnaar mét het screenshot.