Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Scoor je korting!

Hoe groter de winst van onze Duivels, hoe meer korting jij krijgt!

Tijdens de groepsfase van het EK2024, geven wij bij winst van de Rode Duivels extra korting! Winnen ze bijvoorbeeld met 4-0 van Slowakije, krijg je 4 euro korting (4-0 = 4). Is het 3-1, dan krijg je 2 euro korting (3-1 = 2). Je krijgt dus het positieve verschil in korting. Hoe straf is dat? Vertel het gerust verder.

Hoe krijg ik die korting?

Simpel. Enkel je volledig registreren voor je De Wasstraat+-account. Je GRATIS account brengt je trouwens nog een hele hoop voordelen!

Heb je de app al? Zet dan zeker je berichtgeving aan zodat je je korting niet mist en deze tijdig kan verzilveren. We weten dat Android momenteel issues heeft en we werken eraan, maar via de website kan je ook alles én meer.

iPhone App Store Google Play

Meer weten over de werking van de app? Bekijk de uitleg over onze app.

Hoe werkt onze app?


De spelregels: Deze kortingen worden uitgereikt tijdens de eerste drie wedstrijden van de Rode Duivels tijdens EK2024 voetbal tot 26 juni 2024 en is 4 dagen geldig na uitgifte. Eventuele verlenging van de actie is mogelijk. Het handelt over de wedstrijden van de Rode Duivels in de groepsfase op 17/6 tegen Slowakije, op 22/6 tegen Roemenië en op 26/6 tegen Oekraïne. De korting wordt gegeven op de wasbeurt ‘AllClean’. De maximale korting is 5 euro per wasbeurt. Om van deze korting te genieten, dien je volledig geregistreerd te zijn voor De Wasstraat+.