Nu open tot 19:30.

Zoek, vind en win!

Elke dag 10 euro meer op onze verstopte CleanCard!

Vanaf vrijdag 7 juni hebben we virtueel een CleanCard verstopt in onze carwash. Je moet dus niet écht komen zoeken, maar hieronder. Je zoekt naar een afbeelding van de CleanCard zoals in de foto op deze pagina. Mét gouden randje dus. Want er zijn er ook zonder, maar die zoeken we niet.

Deze CleanCard wordt per dag 10 euro meer waard en heeft om te beginnen een wastegoed van 50 euro. Als je langskomt, vind je nog een extra supertip. Ga hieronder op jacht!

CleanCard reeds gevonden. Vrijdag 28 juni laatste kans!

Zin in een extra tip?

Kom langs voor een wasbeurt, want die extra tip kan je vinden op onze stofzuigerverdieping. Je kan er niet naast kijken ;-)

Hoe doe ik mee?

Stuur een screenshot via mail (carwash@dewasstraat.be) met je volledige naam en GSM-nummer. We contacteren je dan als je het juist hebt om de CleanCard op te komen halen.


Zoeken maar!

Actievoorwaarden: De eerste mail met naam, gsm-nummer en een correct screenshot van de virtuele plaats van de CleanCard wint. 1 CleanCard per week te winnen. Startbedrag per CleanCard: 50 euro. Maximaal bedrag per CleanCard: 110 euro. Bij winst dient de CleanCard binnen de twee weken na het mededelen van de winnaar opgehaald te worden door de winnaar mét het screenshot.