Nu open tot 16:00.
Drive-in Disco Carwash @DeWasstraat

Drive-in Disco Carwash

@dewasstraatleuven

Mis je ook de festivals en de feestjes? Wij ook! Maar nieuwe situaties brengen nieuwe oplossingen. Welkom in onze drive-in Disco Carwash!

Wij laten jullie en je auto genieten van een ultieme beleving. Je start met een wasprogramma en eindigt in een disco waar je geniet van een lichtshow en de beats die onze DJ draait. 100% Entertainment gegarandeerd door onze samenwerking met DVS Entertainment!

DVS Entertainment

Je auto zal alvast schitteren. Diegenen die zichzelf en/of hun interieur ook nog in thema weten aan te kleden, maken kans op een wastegoed van 50 euro!

Je boekt een tijdslot van 1 uur. De drive-in Disco Carwash mét AllClean wasbeurt kost je 25 euro per voertuig*. Als extraatje ontvang je tijdens het evenement een kortingscode van 5 euro PER INZITTENDE die je via je De Wasstraat account kan verzilveren.

Speciaal voor onze allerjongste gasten, zijn er zondag 4 oktober drie tijdslots ‘kinderdisco’ voorzien vanaf 16 uur tot 19 uur.

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij en koop NU je ticket(s)!

VOORAF RESERVEREN VERPLICHT!

Ticket(s) kopen >


* Exclusief boekingskost van 1 euro. Neem zowel de corona-maatregelen als de veiligheidsvoorschriften in acht. De inzittenden in het voertuig moeten op reglementaire plaatsen zitten. Behoren ze niet tot je kernbubbel van 5 personen, dient iedereen in het voertuig een mondmasker te dragen. Bij het verlaten van je voertuig dien je ook een mondmasker te dragen. De Wasstraat NV staat niet in voor eventuele boetes die voort zouden vloeien uit het negeren van de geldende regels. 1 wastegoed van 50 euro te winnen per georganiseerde dag voor de best ingeklede auto. Winnaar wordt gekozen uit de meeste likes op onze social media.