Nu gesloten. Morgen open van 07:30 tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Premium Protect®

Dé ideale lakbescherming voor je auto

Premium Protect® is inbegrepen in de wasprogramma's WaxClean en AllClean. Probeer het en laat je verrassen door het schitterende resultaat!

We evolueren van GlansProtector® Gold naar Premium Protect®. Een nog iets betere lakbescherming maar vooral milieuvriendelijker.

Zonder onderhoud wordt zelfs de beste lak uiteindelijk mat en lelijk. De oorzaken? Schadelijke stoffen van industrie en wegverkeer, ‘zure regen’, uitwerpselen van vogels en insecten, sappen en hars van bomen. In contact met water en UV-straling kunnen deze agressieve ‘lakbedervers’, niets anders dan zuren en logen, op onbehandeld lakwerk al na korte tijd blijvende sporen achterlaten.

Premium Protect® is een duurzame coating die de lak beschermt tegen aantasting door vuil. Ze is flinterdun en onzichtbaar. Deze spiegelgladde coating geeft een diepe glans zonder te polijsten.

Bovendien wordt het behandelde materiaal langdurig waterafstotend. Je merkt het direct!


Alle voordelen op een rijtje


om deze video te kunnen bekijken.
  • Conserveert en onderhoudt alle voertuig oppervlakken bijzonder intensief Langdurige bescherming tegen weers- en milieu-invloeden en een uitstekende oppervlakte glansafwerking
  • Impregnerende werking zorgt voor maximale water- en vuilafstotendheid. Aanzienlijke verbetering van de droging
  • Volledig verzorging effect, zelfs na de eerste wasbeurt
  • Geen laagopbouw en geen uitsmering
  • Ideaal voor cabrio’s met softtop
  • Het zorgt voor een aangename en bijzonder intensieve geurbeleving. Bijzonder milieubewuste en zachte samenstelling
  • Vrij van koolwaterstoffen en minerale oliën

Hoe werkt het?

We weken het vuil los door te sproeien met ruim water. Onze zachte borstels maken dan je oppervlak schoon met shampoo. Positief geladen polymeerdeeltjes hechten zich dan aan het oppervlak. We spoelen ruim na met schoon water.
Na het drogen heeft je auto een duurzame glans en bescherming.

Een optimale bescherming verkrijg je door minimaal 1 keer per maand de Premium Protect® behandeling te herhalen. Je kan hiervoor terecht in onze wasstraten. Premium Protect® is inbegrepen in onze WaxClean en AllClean wasprogramma’s.


Dit product wordt geleverd door Kiehl, de referentie in duurzame chemie voor carwashes. Ze zijn VDA gekeurd. Onderdeel van deze keuring is dat er nooit meer product gebruikt wordt dan aanbevolen is voor je moderne voertuig.