Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

Het verschil in wasbeurten

waarom een AllClean geen WaxClean of een Clean is.

Eén van de meest gestelde vragen is of er een verschil is tussen het wasprogramma 'Clean' en 'WaxClean' of 'AllClean'. Dat is er zeker en vast!

Onze wasprogramma's voor voertuigen tot 2m10 hoog

  • 'Clean' is ons basiswasprogramma.
  • 'WaxClean' is het programma 'Clean' plus de Premium Protect® coating. We beschermen zo je lak tegen vuil en andere invloeden.
  • 'AllClean' is het programma 'WaxClean' plus extra bodemreiniging en bijkomende reiniging van je wagen met water onder zeer hoge druk. Natuurlijk perfect veilig voor je lak! Denk aan erg vuile wagens die een maand niet gewassen zijn of tijdens winterperiodes met schadelijk strooizout.

Gratis velgenreiniging en gratis overdekt stofzuigen zijn bij alle drie de bovenstaande wasprogramma's inbegrepen.

 CleanWaxCleanAllClean
Standaard wasbeurt
Velgenreiniging
Bodemwas  
Hoge debiet reiniging wielkasten  
Premium Protect® 
Droog blazen
Gratis stofzuigen

Hoe weet de wasstraat welk wasprogramma ik gekozen heb?

Wanneer je je keuze hebt gemaakt op het scherm en de betaling voltooid is, zal de slagboom open gaan. Op dit moment wordt jouw gekozen wasprogramma van de kassa naar de computer van de carwash gestuurd. Die programmeert de door jou gekozen wasbeurt en laat dan de slagboom open gaan. Op die manier wordt de volgorde van de auto’s geregeld. De slagbomen per wasstraat zijn zo geprogrammeerd dat ze nooit gelijktijdig open kunnen gaan en jij zeker bent van het gekozen wasprogramma.


Ga jij voor goed, beter of best? Doe zelf de test!

5 redenen om voor WaxClean of AllClean te kiezen

Bescherm je lak
Reden 1

Bescherm je lak

WaxClean en AllClean leggen na het wassen een laagje Premium Protect® op je wagen. Deze beschermt je lak tegen zure regen, vogeluitwerpselen, … en dat tot in de kleinste kiertjes.

Verzeker je van een hogere herverkoopwaarde
Reden 2

Verzeker je van een hogere herverkoopwaarde

Dankzij een waxlaagje Premium Protect® op je wagen bij WaxClean en AllClean blijft je lak langer zoals nieuw. Ideaal als je je wagen later verkoopt!

Ga voor betere zichtbaarheid
Reden 3

Ga voor betere zichtbaarheid

De coating in de wasprogramma’s WaxClean en AllClean is spiegelglad en zorgt zo voor een diepe glans zonder te polishen. Zo val je beter op in het verkeer!

Maak je wagen waterafstotend
Reden 4

Maak je wagen waterafstotend

Een groot voordeel is dat het regenwater van je voorruit parelt dankzij de Premium Protect® coating. Zo heb je een beter zicht op de weg en ook het droogresultaat is beter!

Extra reiniging
Reden 5

Extra reiniging

Bij AllClean reinigen we de bodem van je auto én krijgen je wielkasten een extra hogedruk reiniging. Proper!


Extra bij AllClean.

Bodem- en wielkasten reiniging.

AllClean is een must tijdens de wintermaanden omdat het zout zich hecht aan je chassis. Dat is geen goede combinatie. Maar ook tijdens de overige maanden is deze wasbeurt zinvol want opspattend vuil onder je wagen is niet direct zichtbaar maar wel schadelijk.

Is je wagen écht vuil, verwijder dan eerst het grootste vuil in onze SelfWash.

Korting sparen? Download onze app!