Nu open tot 19:30.
De Wasstraat+ :
Méér wastegoed. Méér korting.

De geur van een (bijna) nieuwe auto?

Kan perfect met een ozonbehandeling!

Het moment dat je in je nieuwe auto stapte kenmerkte zich vooral aan de frisse geur. Helaas gaat die snel verloren. Het belangrijkste kenmerk van een ozonbehandeling is het verwijderen van vervelende geuren en zorgen dat deze wegblijven.

Verwijder vervelende geuren en zorg dat deze wegblijven. In tegenstelling tot luchtverfrissers die geuren tijdelijk maskeren, is een ozonbehandeling een definitieve oplossing. Voor de ozonbehandeling van auto’s bij De Wasstraat gebruiken wij apparatuur die de lucht in de gehele auto verrijkt met positieve en negatieve ionen en daardoor kiemdodend en geur remmend werkt.

Voordelen van een ozonbehandeling voor je wagen zijn:

  • Frisse auto, aangename geur. Prettig voor jezelf, maar ook voor je passagiers.
  • Een fris ruikende auto verkoopt beter en levert dus meer geld op.
  • Vriendelijk voor mensen met klachten aan luchtwegen; het verwijdert bacteriën, virussen, schimmels en pollen in de lucht.

Stofzuig eerst grondig en gebruik eventueel onze zetelreiniger. Opgelet: de zetels moeten droog zijn. Je doet dit dus best op voorhand.

Bel steeds om een afspraak te maken. Zo vermijden we een dubbele boeking.

Een ozonbehandeling duurt 6 tot 12 uur (afhankelijk van de grootte van de auto en vervuiling) en je wagen dient de gehele behandeling gesloten te blijven.